Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

опалення

espreso.tv

Середа, 4 травня 2016, 17:27

На Львівщині зменшилася заборгованість за опалення та гарячу воду

опалення

Станом на 1 квітня цього року заборгованість населення опалення та гаряче водопостачання становила 136,5 млн.грн.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Зазначимо, станом на 1 березня цього року заборгованість населення опалення та гаряче водопостачання становила 144,4 млн.грн.

На кінець березня заборгованість за утримання будинків, споруд та прибудинкових територій становила 69,1 млн.грн, за централізоване водопостачання, водовідведення – 35,7 млн.грн, за вивезення побутових відходів – 4,3 млн.грн.

Заборгованість з оплати електроенергії на кінець березня становила 44,2 млн.грн, а термін заборгованості за вивезення побутових відходів – 3,1 місяця, за утримання будинків, споруд та прибудинкових територій – 2,2 місяця, за централізоване водопостачання, водовідведення – 1,9 місяця, за централізоване опалення, гаряче водопостачання – 1,7 місяця.

Загалом, за січень-березень мешканцями області було сплачено за житлово- комунальні послуги 967,5 млн.грн (46,3%).

Найвищий рівень сплати спостерігався у Новому Роздолі, Червонограді та Львові, найнижчий – у Дрогобицькому, Перемишлянському, Буському та Жидачівському районах.

Зокрема, за централізоване водопостачання, водовідведення було оплачено 113,4% від нарахованих сум, за централізоване опалення, гаряче водопостачання – 105,2%, за вивезення побутових відходів – 102,9%, за утримання будинків, споруд, прибудинкових територій – 99,6%, за газопостачання – 32,2% .

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги на одного власника особового рахунку у березні, порівняно з березнем 2015 року, збільшились у 2 рази і з врахуванням електроенергії (із розрахунку 150 кВт·год) становили 1138,9 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.