Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Ожиївський

ji-magazine.lviv.ua

Четвер, 5 травня 2016, 17:31

Колишній посіпака Дубневича зібрався рятувати львівську культуру

Ігор Ожиївський

Серед кандидатів на посади директорів Львівского історичного музею та Львівського палацу мистецтв є колишній помічник нардепа Богдана Дубневича, який подав свою кандидатуру одразу на два конкурси.

Про цей факт відомо з документів, оприлюднених на сайті обласної ради.

Так, у автобіографії Ігоря Ожиївського, яку він подав на конкурси на посади директорів комунальних закладів Львівської обласної ради, йдеться, що він є держслужбовцем сьомого рангу, з травня минулого року по лютий цього року був помічником нардепа Богдана Дубневича. В приймальні нардепа Варіантам підтвердили цей факт.

Наступним місцем роботи, де він працює з восьмого лютого, вказано:

«Помічник-консультант народного депутата України Миколи Люшняка на штатній основі». Він є депутатом від "Блоку Петра Порошенка", обраний по сто шістдесят шостому виборчому округу (Тернопільська область).

Нагадаємо, що на посаду директора Львівського історичного музею претендує дев’ятеро осіб, а Львівського палацу мистецтв – четверо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.