Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

призов на службу

Четвер, 5 травня 2016, 13:35

В Україні стартував призов на службу

призов на службу

З 5 травня до 30 червня в Україні розпочався весняний призов на строкову службу.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Згідно з указом Президента України "Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу в 2016 році", сьогодні розпочався весняний військовий призов у армію.

"Призову підлягають громадяни України, яким до дня відправки у військові частини виповнилося 20 років, а також старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від строкової служби",  – йдеться в указі.

Призов в армію триватиме з 5 травня до 30 червня.

Нагадаємо, у лютому Верховна Рада приняла закон, згідно з яким строки проведення призовів українців на строкову військову службу визначаються указом президента.

Зазначимо, з початку року Львівщина є лідером серед інших регіонів України за кількістю охочих вступити на контактну службу до Збройних сил. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.