Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вадим Кондратюк

sokal.lviv.ua

Вівторок, 10 травня 2016, 11:09

Мер Сокаля Кондратюк обходиться без майна

Вадим Кондратюк

У 2015 році міський голова Сокаля Вадим Кондратюк задекларував лише зарплату та матеріальну допомогу.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій на сайті Сокальської міської ради.

Минулого року Вадим Кондратюк задекларував 77 091 грн загального доходу, з якого зарплата становила 74 011 грн, 3 080 грн – матеріальна допомога.

Члени сім’ї посадовця заробили 47 677 грн доходу: 30 289 грн – заробітна плата, 12 303 грн – аліменти, 5 085 грн – інші види доходів.

Власного майна Кондратюк не має, натомість його сім'я володіє квартирою площею 49,9 кв.м. Земельної ділянки та будинку у них немає.

Також мер і члени його сім"ї обходяться без авто та рахунків у банках. А із фінансових зобов'язань в очільника міста – добровільне страхування на 1 500 грн.

Нагадаємо, Вадима Кондратюка обрали міським головою на виборах у 2015 році. До цього мером з 2010 року був Богдан Зарічний, який до цього працював на посаді завідувача сектору зв’язків з громадськими організаціями та ЗМУ Сокальської РДА та заступника начальника служби у справах дітей Сокальської РДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.