Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Середа, 11 травня 2016, 11:56

За одну ніч львівські патрульні затримали 15 п'яних водіїв

львівська поліція

В ніч із 9 на 10 травня патрульна поліція Львова склала 15 адмінпротоколів на водіїв, що керували автомобілем у нетверезому стані.

Про це повідомила патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Відтак першого нетверезого водія патрульні затримали на вул. Новознесенській. 22-річний хлопець, що не мав водійських прав, спричинив ДТП. 

Перевірка на драґері встановила 1,44 проміле алкоголю у крові. Потерпілих внаслідок аварії немає.

На вул. Науковій поліцейські також спіймали п'яного 20-річного хлопця, що ніколи не отримував водійського посвідчення. Від медогляду горе-водій відмовився.

Як з'ясували правоохоронці, у 2015 році хлопець уже притягувався до відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані. 

Також нетверезих водіїв львівські патрульні затримали на вул. Грінченка, Зеленій, Пасічній, Угорській, Виговського, Костя-Левицького, на проспекті Червоної Калини, а також на дорозі Львів-Краковець.

На вул. Сихівській поліцейські зупинили водія ВАЗу 2109 за порушення дорожніх правил. Як з'ясувалося згодом, він перебував у стані наркотичного сп'яніння. Проте від медогляду чоловік відмовився.

На всіх правопорушників патрульні склали адмінпротоколи. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.