Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

ifportal.net

Середа, 11 травня 2016, 14:56

На вихідні через Львів курсуватимуть додаткові поїзди

Львівська залізниця

Укрзалізниця призначила на найближчі вихідні два додаткові поїзди: Київ – Ужгород та Київ – Івано-Франківськ – Чернівці.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

До Ужгорода та Чернівців поїзди вирушать 13 травня, а у зворотному напрямку – 15 травня.

Відтак, додатковий поїзд № 239/207 Київ – Ужгород відправлятиметься у рейс із Києва о 19:45 год та прибуде до Ужгорода наступного дня о 10:53 год. У зворотному напрямку поїзд відправиться о 13:10 год та прибуде до столиці України наступного дня о 6:04 год.

У складі поїзда плацкартні місця, купе та місця класу люкс. Поїзд курсуватиме із зупинками на станціях Коростень, Новоград-Волинський, Шепетівка, Львів, Стрий, Славське, Воловець, Свалява та Мукачеве.

Поїзд № 249/250 Київ – Івано-Франківськ – Чернівці відправиться із Києва о 22:34 год, до Івано-Франківська він прибуде о 12:37 год, а в Чернівці о 15:24 год. У зворотному напрямку поїзд вирушить із Чернівців о 20:10 год, із Івано-Франківська – о 23:20 год та прибуде до столиці наступного дня о 12:52 год.

Також поїзд робитиме зупинки у Фастові, Козятині, Вінниці, Жмеринці, Хмельницькому, Тернополі, Львові та Коломиї. У складі поїзда є плацкартні та купейні місця.

Квитки на ці поїзди вже можна придбати в залізничних касах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.