Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ольга Цап

Facebook

Четвер, 12 травня 2016, 14:45

Переможцем конкурсу на посаду директора «Львів-ТБ» стала Ольга Цап

Ольга Цап

Серед п’яти кандидатів на посаду директора «Львів-ТБ» перемогла викладачка Львівської політехніки.

Про це повідомив кореспондент Варіантів із місця події.

Сьогодні члени конкурсної комісії на засіданні обрали кандидатуру на посаду директора комунального підприємства Львівської облради «Львів-ТБ».

Нею стала завідувачка навчально-практичного центру медійних технологій інституту права і психології Львівської політехніки Ольга Цап.

Жінка, як і інші четверо учасників конкурсу, презентувала власну концепцію розвитку телеканалу, який, на думку членів комісії, виявився найуспішнішим.

Окрім ребрендингу каналу, оптимізації телевиробництва, залучення рекламодавців та створення якісного контенту, Ольга Цап, на відміну від інших учасників конкурсу запропонувала ввести медичне страхування працівників, а також створити проект «Соціальна відповідальність бізнесу».

Згідно з ним, продукти, термін яких вже завершується, але які придатні до вживання, направлятимуть у лікарні та потребуючим людям, насамперед пенсіонерам.

«Це спільний соціальний проект обласної ради і «Львів-ТБ», який дасть змогу зробити нам реальну справу. Основна функція телеканалу – соціальна, а тоді вже комерційна. Тож він повинен займатися такими соціально важливими проектами, які, в свою чергу, приваблюватимуть рекламодавців», – розповіла Ольга Цап.

Львівська облрада напрацьовуватиме нормативно-правову базу, а також сформує список продуктів.

«Львівська облрада напрацьовуватиме той механізм, який давав би дозвіл супермаркетам не утилізовувати продукти, а віддавати їх за 5-10 днів до кінцевої дати споживання людям», – зауважила Ольга Цап.

Зазначимо, участь у конкурсі взяли також приватний підприємець Віталій Новосад, заступник директора творчо-виробничого об’єднання програм військово-патріотичного мовлення Львівської    регіональної дирекції філії Національної телекомпанії України Тарас Каляндрук, а також тимчасово безробітні Тарас Пастернак та Юрій Маркевич.

Остаточне рішення щодо призначення Ольги Цап на посаду директора «Львів-ТБ» прийматимуть депутати на наступній сесії.

Нагадаємо, у квітні Львівська облрада оголосила конкурс на заміщення посади директора «Львів-ТБ», адже 16 лютого 2015 року депутати звільнили з посади директора Ярослава Антонійчука, роботу якого визнали незадовільною через те, що за останній рік у «Львів-ТБ» зменшились доходи від реклами, та призначили виконуючим обов'язни керівника голову фракції Радикальної партії Олега Ляшка та голову комісії з питань культури Юрія Візняка.

Сам Антонійчук тепер займає посаду першого заступника керівника «Львів-ТБ».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.