Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет Франка

Четвер, 12 травня 2016, 15:37

Університет Франка запровадив стипендії Героїв Небесної Сотні

університет Франка

У Львівському університеті ім. І. Франка заснували стипендії імені Героїв Небесної Сотні та Героїв АТО.

Про це повідомляє прес-служба Львівського національного університету ім. Івана Франка.

Відтак, іменну стипендію призначатимуть студентам двічі на рік, основними критеріями у відборі кандидатур буде участь у національно-патріотичних заходах, громадській і волонтерській діяльності, успішне навчання, досягнення в науково-дослідницькій роботі й інших сферах студентського життя.

Університет заснував шість стипендій для студентів відповідних факультетів: стипендія імені Ігоря Костенка (географічний факультет), стипендія імені Сергія Кемського (філософський факультет), стипендія імені Богдана Сольчаника (історичний факультет), стипендія імені Дмитра Чернявського (економічний факультет), стипендія імені Володимира Труша (факультет культури та мистецтв) і стипендія імені Степана Петрівського (геологічний факультет).

Зазначимо, претендентів на призначення стипендій подаватиме Вчена рада факультету за рекомендацією органів студентського самоврядування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.