Зміст статті

12 травня 2016Андрій Бондаренко

Дівчата на показ

Фотозвіт з прес-конференції фіналу конкурсу краси "Міс Львів 2016"

"Телефони не забудьте виключити! Переключіть на беззвучний режим – не вібро, а беззвучний!" – чуються останні інструкції, а тоді до малої сесійної зали ЛЬвівської міськради починають одна за одною заходити юні дівчата та представляти себе присутнім. 

Вони трохи напружено вдивляються в об'єктиви камер. У них в житті ще все попереду.

А вже доволі скоро вони виходитимуть на сцену під яскравий блиск ламп.

Учасниці конкурсу "Міс Львів - 2016" разом з директоркою конкурсу Валерією Никифорець та "Міс Львів - 2015" Мар'яною Скоринович (посередині)

Напередодні фіналу конкурсу за звання найгарнішої львів'янки учасниці та організатори дійства зустрілися із журналістами.

Спеціальним гостем прес-конференції стала "Міс Львів - 2015" Мар'яна Скоринович, яка пригадала свій досвід перемоги та побажала успіху цьогорічним кандидаткам на почесну корону.

Чотирнадцятеро дівчат, студенток різних навчальних закладів Львова, було обрано на початковому кастингу з-поміж двохсот претенденток.

17 травня у Львівській опері котрійсь із них одягнуть корону найгарнішої львів'янки 2016-го року. Переможиця представлятиме наше місто на загальноукраїнському конкурсі.

Конкурсантки


"Конкурс краси – це не шоу, а потужний соціальний рух!"

"Міс Львів - 2015" Мар'яна Скоринович

Прес-конференція


"Світ врятує не краса, а знання законів!"

Автор: Андрій Бондаренко

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.