Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пенсійне посвідчення

dt.ua

П'ятниця, 13 травня 2016, 17:40

В Україні змінять пенсійну систему

пенсійне посвідчення

Уряд спільно з МВФ розроблять генеральну стратегію реформування пенсійної системи України.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Зокрема, віце-прем’єр-міністр Павло Розенко та представники місії Міжнародного валютного фонду на чолі з керівником Роном ван Роденом оюговорили реформування пенсійної системи України.

За словами Павла Розенка, минулого року уряд вніс до Верховної Ради законопроекти, які передбачають запровадження накопичувального рівня пенсійного забезпечення та зняття з Пенсійного фонду деяких видатків.

"Ці заходи, а також детінізація заробітних плат, яку ми очікуємо внаслідок зниження ЄСВ, – це ті кроки, які реально можуть дати ефект щодо скорочення дефіциту Пенсійного фонду", – наголосив Павло Розенко.

Наразі уряд та МВФ домовилися спільно розробити генеральну стратегію реформування пенсійної системи та погодити першочергові кроки щодо подолання дефіциту бюджету Пенсійного фонду, які необхідно здійснити вже до кінця цього року.

Нагадаємо, місія Міжнародного валютного фонду прибула в Україну 10 травня та працюватиме до 18 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.