Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівобленерго

Понеділок, 16 травня 2016, 15:06

Львівські енергетики навчатимуть дітей електробезпеці

Львівобленерго

Рятувальники та енергетики проведуть спільний пізнавальний захід у дитячому садку №167 «Калинка».

Про це повідомила прес-служба ПАТ "Львівобленерго".

Відтак, 17 травня о 10:30 год представники "Львівобленерго" та управління ДСНС України у Львівській області проведуть інформаційно-пізнавальний захід для вихованців Львівського дошкільного навчального закладу №167 «Калинка», що на вул. Масарика, 7.

Зокрема, енергетики розкажуть дітям про електричну енергію, правила електробезпеки вдома та на вулиці, покажуть, як уникнути електротравм та ураження електричним струмом.

Крім того, діти зможуть відчути себе енергетиками – поміряти каски, боти, рукавиці, якими користуються енергетики під час робіт в електроустановках, а також ознайомитись із автомобілем та спеціальним обладнанням оперативно-виїздних бригад ПАТ "Львівобленерго".

Щодо працівників ДСНС, то вогнеборці проведуть профілактичну бесіду з питань дотримання правил пожежної безпеки при користуванні сірниками, піротехнічними засобами та використання побутових газових й електроприладів.

Також дітям продемонструється пожежно-рятувальна техніка, спеціальне обладнання та захисний одяг, яким користуються співробітники ДСНС. Для дітей буде проведено показ можливостей пожежно-рятувального відділення із ліквідації умовної пожежі та демонстрація роботи аварійно-рятувального обладнання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.