Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Середа, 25 липня 2012, 15:09

Громадські діячі запропонували «бити гривнею» підписантів закону про мови

Бойкотувати бренди, власниками яких є депутати, що підписали закон про мови, закликали українців громадські діячі. Заклик пролунав сьогодні, 25 липня, на відеомості-прес-конференції на тему: «Всеукраїнський мозковий штурм "Як я можу захистити Україну?"

Утім, лише закликами не купувати продукцію та не користуватись послугами брендів, що належать народним депутатам-підписантам мовного законопроекту пропозиції громадських діячів не обмежились.

«Ми пропонуємо клеїти наліпки з написом «!Бойкотуй!ВОНИ розколюють Україну, нищать державну МОВУ» на бренди всіх тих, хто голосував за мовний законопроект», - зазначив  заступник голови Громадського об’єднання “Українська справа” Олексій Кляшторний.

Серед об’єктів бойкотування Кляшторний, зокрема, назвав бренди «Гаврилівські курчата», «Nemiroff», «Брокбізнесбанк», «Radio ROKS» та інші.

Нагадаємо, 3 липня Верховна Рада України у другому читанні ухвалила законопроект «Про засади державної мовної політики», що викликало масштабні протестні настрої в українському суспільстві. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.