Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Гнатковський

youtube.com

Понеділок, 16 травня 2016, 17:58

Львівський палац мистецтв знову очолить Гнатковський

Юрій Гнатковський

Серед чотирьох кандидатів на посаду директора"Львівського палацу мистецтв" переміг його теперішній керівник.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні члени конкурсної комісії на засіданні обрали кандидатуру на посаду директора комунального підприємства Львівської облради "Львівський палац мистецтв". Ним став колишній директор Палацу мистецтв Юрій Гнатковський, який пропрацював на цій посаді 8 років.

Його кандидатуру підтримало 6 із 9 членів спеціальної комісії.

"Перше завдання, яке я перед собою ставлю, як перед директором "Львівського палацу мистецтв" – це опалення. Робитиму все для того, аби в холодний сезон працівники Палацу працювали у теплих приміщеннях. Ще мрію провести новий конкурс молодих художників, а також знакову для Львова подію – "Тіні забутих предків", – наголосив Юрій Гнатковський.

Наразі кандидатуру Юрія Гнатковського мають затвердити депутати Львівської обласної ради. 

Зазначимо, на посаду директора "Львівського палацу мистецтв" претендували Юрій Гнатковський, Семен Козак, Ігор Ожиївський та Ігор Гавришкевич.

Нагадаємо, у березні депутати Львівської облради проголосували за порядок проведення конкурсу та призначення керівників комунальних закладів області. Відтак, директора "Львівського палацу мистецтв" обирали на конкурсній основі, а до комісії увійшли депутати облради та представники громадських організацій міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.