Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівводоканал

Вівторок, 17 травня 2016, 14:11

Українці платитимуть за воду за новими тарифами

Львівводоканал

17 травня в Україні вступили в силу нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення.

Про це повідомила прес-служба уряду.

За даними Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 17 травня набув чинності порядок формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

Зокрема, визначаються механізми формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення для суб’єктів природних монополій, які провадять або мають намір провадити господарську діяльність з централізованого водопостачання та водовідведення, ліцензування якої здійснюється НКРЕКП.

Ці зміни спрямовані на стимулювання підприємств до зниження енергоємності та оптимізації організації виробничих процесів.

"Механізм формування тарифів передбачає зниження навантаження на державний бюджет України та одночасно повинен забезпечити стале функціонування підприємств водопровідно-каналізаційного господарства", – зазначили у НКРЕКП.

Нагадаємо, з 17 лютого для мешканців багатоквартирних будинків змінилися тарифи на воду.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.