Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Старий Самбір

sts-mrada.gov.ua

Вівторок, 17 травня 2016, 17:50

Голова Старосамбірської РДА Цепенда живе на зарплату

Старий Самбір

У 2015 році голова Старосамбірської районної державної адміністрації Микола Цепенда задекларував 89 тис грн зарплати, квартиру, гараж та машину.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій на сайті Старосамбірської РДА.

Минулого року Микола Цепенда задекларував 89 244 грн доходу, який становила заробітна плата. Члени сім’ї посадовця отримали 131 913 грн зарплати.

Із нерухомості очільник Старосамбірщини володіє квартирою площею 67,8 кв.м та гаражем на 35,9 кв.м. Натомість члени його сім'ї мають земельну ділянку площею 980 кв.м.

Їздить Цепенда на Opel Vectra 1999 року випуску, а його сім'я обходиться без власного авто.

Микола Цепенда тримає цінні папери на 210 грн, як у члени його сім'ї, а зфінансових зобов’язань посадовця – утримання майна на 9 980 грн.

Зазначимо, Микола Цепенда очолює Старосамбірський район з лютого 2015 року. До цього він був першим заступником Старосамбірського міського голови.

З  березня 2005 року до червня 2010 року він перебував на посаді голови Старосамбірської райдержадміністрації, а до цього з 2002 року – голова Старосамбірської районної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.