Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Середа, 18 травня 2016, 10:53

На Львівщині перевіряють якість ремонту дороги Мукачеве-Львів

ремонт доріг на Львівщині

У області проводять лабораторний контроль якості асфальтного покриття, який влаштовують на автодорозі Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Зокрема, працівники лабораторії Служби автомобільних доріг Львівщини провели забір проб шарів дорожнього одягу на різних ділянках дороги для контролю якості вимогам нормативних стандартів.

Зазначимо, станом на 17 травня тут тривають влаштування асфальту лівої та правої смуг руху, ведуться роботи з влаштування з’їздів, лотків водовідведення та металевого огородження.

Роботи виконує компанія ТзОВ "ПБС".

Нагадаємо, на ремонт дороги Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів у межах Львівської області уряд у травні 2015 року виділив 200 млн грн.

Служба автомобільних доріг у Львівській області провела торги і визначила компанії, які проводитимуть ремонт, а саме: "Онур Конструкціон Інтернешнл" ремонтуватиме ділянку у Львові від вул. Зелена до Сихівського кладовища, а ТзОВ "ПБС" – ділянку від села Давидів до межі Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.