Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

останній дзвоник

nslovo.com

Середа, 18 травня 2016, 11:48

Останній дзвоник на Львівщині відбудеться 27 травня

останній дзвоник

Останній дзвоник заплановано на 27 травня, а вручення документів про освіту планується провести для випускників 9-х класів 8-9 червня, 11-х класів – 28-30 травня.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олександри Небожук, випускники початкової школи (4 клас) з 12 по 21 травня пройдуть державної підсумкової атестації з трьох предметів: української мови, літературного читання та математики.

Іспит учнів основної школи (9 клас) проводитиметься з 1 по 8 червня з української мови, математики та предмета за вибором навчального закладу.

Одинадцятикласники здаватимутьдержекзамени у формі зовнішнього незалежного оцінювання з трьох предметів: 5 травня – з української мови, 11 травня – з математики або 13 травня – з історії України. Іспит з іноземної мови, який є обов’язковим, учні 11-х класів здаватимуть 20 травня у навчальному закладі за завданнями Міністерства освіти і науки України.

Зазначимо, результати державної підсумкової атестації будуть виставлені у додатки до свідоцтв про базову загальну середню освіту та до атестатів про повну загальну середню освіту, а також враховуватимуться при визначенні середнього бала атестата.

Також результати ЗНО зараховуються як результат державного екзамену за курс повної загальної середньої освіти для всіх випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.