Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Четвер, 19 травня 2016, 17:06

Переможці мікропроектів Львівщини: інтерактивна карта

Львівська облрада

Дізнатися інформацію про переможців обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2016 рік відтепер можна на інтерактивній карті.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, на цій карті можна відкрити будь-який мікропроект і отримати вичерпну інформацію про нього. Тут вказані джерела фінансування, вартість проекту, об’єкт замовника, який планується реалізувати.

«Така форма візуалізації є зручна і корисна для наших мешканців, які проживають у тих населених пунктах, де здійснюватимуться роботи з реконструкції, капітального будівництва об’єктів соціальної сфери, встановлення вуличного освітлення, впорядкування територій. Кожен бажаючий буде знати, хто заявник, назву проекту, фінансування, і відтак зможе контролювати процес реалізації мікропроекту у своїй громаді", – зазначив заступник керуючого справами Львівської обласної ради Іван Собко.

Нагадаємо, із усіх мікропроектів місцевого розвитку, які фінансуватимуться з обласного бюджету, найбільше відібрали проектів з районів братів Дубневичів.

Карту можна переглянути тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.