Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

цимбалюк

Субота, 21 травня 2016, 14:10

Півмільйона українців чекають на ухвалення закону про приватизацію гуртожитків - Михайло Цимбалюк

цимбалюк

Голова Львівського обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк  вважає, ухвалення закону про приватизацию гуртожитків блокують окремі чиновники.

Про це повідомила прес-служба партосередку.

«Я багато разів зустрічався з мешканцями гуртожитків, які нарікали на неможливість приватизації свого помешкання. І розумію їхнє обурення, бо більшість українських сімей просто не мають можливості придбати собі іншого житла та вимушені жити в кімнатах, які в будь-яку мить можуть відібрати.

Свого часу більшість цих гуртожитків потрапили до рук невідомих приватних фірм та «ділків», від яких нині і залежить життя людей», - наголосив Михайло Цимбалюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Цимбалюк вважає, що проблему приватизації гуртожитків можна вирішити лише централізовано, а не на місцях.

Нагадаємо, 20 травня президент Порошенко повернув на повторний розгляд до Верховної Ради  закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків». 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.