Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вибухотехніки

Понеділок, 23 травня 2016, 09:37

У Львові невідомі кинули вибухівку на подвір'я двох приватних будинків

вибухотехніки

Невідомі кинули на подвір'я вибухівку Ф-1, постраждалих немає.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні вночі на двох приватних подвір'ях пролунало два вибухи, внаслідок яких пошкоджено два автомобілі та один із будинків.

Близько 00:10 год. на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Мельника, що у Франківському районі міста, невстановлена особа кинула невідомий предмет на подвір’я приватного житлового будинку, в результаті чого стався вибух.

Внаслідок цього було пошкоджено автомобілі «Лексус» і «Порш Кайєн», постраждалих немає.

Цієї ж ночі, близько 00:30 год. на подвір'ї ще одного приватного будинку, що на вул. Снопківській, стався вибух. В результаті надзвичайної ситуації пошкоджено вікна і фасад будинку, постраждалих також немає.

На місцях події працювали експерти та вибухотехніки. За попередніім висновком, в обох випадках стався вибух гранати Ф-1.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за хуліганство та умисне знищення або пошкодження чужого майна. На зловмисників чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 15 років.

Наразі правоохоронці проводять розслідування та встановлюють осіб, причетних до скоєння цих правопорушень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.