Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гральний заклад

bc-like.com

Понеділок, 23 травня 2016, 12:48

Львів'яни вимагають ліквідувати підпільні гральні заклади

гральний заклад

За різними даними, у Львові зараз функціонує більше 50 підпільних закладів, що надають азартні послуги. 

Про це йдеться на інформаційному порталі депутатів Львівської міськради.

Нещодавно у Львівській міськраді відбулися громадські слухання щодо діяльності незаконних гральних закладів у місті. 

Незважаючи на те, що гральний бізнес заборонений в Україні з 2009 року, у Львові такі установи працюють під прикриттям державних лотерей.

"Спільно з громадськими активістами ми виявляємо такі заклади, скеровуємо звернення у поліцію та інші правоохоронні органи. На жаль, на сьогодні реакція нульова. Тому ми ініціюємо проведення громадських слухань і запрошуємо усіх львів’ян об’єднати зусилля у боротьбі з нелегальним гральним бізнесом", – розповів голова фракції "Самопоміч" у міськраді Андрій Шевців. 

За різними даними, сьогодні в місті діє понад 50 підпільних закладів, де організовують та проводять азартні ігри. Більше того, в цих приміщеннях власники дозволяють палити та розпивати спиртні напої, в тому числі й неповнолітнім.

За результатами громадських слухань активісти скерують звернення до Верховної Ради України й Кабінету міністрів із вимогою припинити діяльність салонів із гральними автоматами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.