Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Вівторок, 24 травня 2016, 12:58

На мікропроекти Львівщини виділили додаткових три мільйони

Львівщина

Львівська облрада вбрала ще 37 проектів, які фінансуватимуться з бюджету області, та виділила на них додаткові три мільйони гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, у Львівській облраді на засіданні конкурсної ради з проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2016 рік, із 73 мікропроектів, які мали розбіжності в експертних оцінках більше ніж 10 балів і були скеровані на додаткову експертну оцінку, обрали 37 проектів.

Виграли 11 проектів з реконструкції народних домів, в освітній галузі реалізують 10 проектів, 3 – в дошкільних навчальних закладах та 4 – з вуличного освітлення, решта - інші пріоритети.

Також на фінансування цих проектів виділять додаткових 3 млн грн.

Нагадаємо, із усіх мікропроектів місцевого розвитку, які фінансуватимуться з обласного бюджету, а їх 683, найбільше відібрали проектів з районів братів Дубневичів.

Дізнатися інформацію про переможців обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2016 рік відтепер можна на інтерактивній карті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.