Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Середа, 25 травня 2016, 17:12

Комунальні приміщення у Львові продаватимуть за 11 мільйонів

Львівська міськрада

На аукціон міськрада виставить п’ять окомунальних приміщень на вул. Коперника, Вірменській, Долинського, Торф’яній і Бандери.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління комунальної власності міськради планує виставити на аукціон наступного місяця приміщення на вул. Коперника, 12, Вірменській, 27, Долинського, 2, Торф’яній і Бандери 5-а.

Стартові ціни за ці приміщення – не менше 11,8 млн грн за кожне.

"Особливо цікавим є об’єкт на вул. Коперника, 12, площею 111 кв.м, 1 поверх. Гарне хороше приміщення у центральній частині міста. Технічна документація уже готова, завершується реєстрація. Ще одним цікавим у комерційних цілях з точки зору розташування є об’єкт на вул. Вірменська, 27, площею майже 70 кв.м. Ще однин об’єкт, який хотілося б відзначити – на вул. Торф’яна, 23, площею 111 кв.м. Стартові ціни за дані об’єкти — не менше 11,8 млн. грн", – наголосила начальник управління комунальної власності Львівської міськради Інна Свистун.

За її словами, якщо об’єкт хороший, то після експертної оцінки стартова ціна значно відрізняється від кінцевої.

Нагадаємо, цьогоріч уже відбулися дві приватизації конкурентними способами, а саме: нежитлові приміщення на пл. Ринок, 19, площею 34,6 кв.м, що продано за 5,7 млн. грн. та підвал на вул. Підзамче, 9, площею 46, 8 кв.м, що продано за 242 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.