Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Нацбанк

dt.ua

Середа, 25 травня 2016, 17:31

Повернути іноземні інвестиції стало простіше

Нацбанк

Нацбанк спростив порядок повернення іноземних інвестицій та зменшив кількість процедур, потрібних для здійснення операцій на валютному ринку.

Про це повідомила прес-служба Національного банку України.

Вчора Національний банк прийняв постанову, що активізує дебюрократизацію операцій на валютному ринку. Це є частиною концепції поступової лібералізації валютного регулювання та валютного контролю.

Зокрема, відтепер інвестори, які бажають здійснити валютну операцію, зможуть не подавати документи: виписку з ЄДРПОУ та копію сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого Фондом держмайна України. Вони 

Також Набанк спрощує порядок повернення іноземних інвестицій. Раніше іноземні інвестори мали подавати до банку довідку про надходження іноземної валюти в Україну. Відтепер ця вимога скасовується.

"Спрощення порядку повернення іноземних інвестицій має водночас підвищити привабливість інвестування в українську економіку", – зазначив директор департаменту відкритих ринків Нацбанку Сергій Пономаренко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.