Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Степан Буняк

mostyska.livejournal.com

Середа, 25 травня 2016, 18:30

Буняк живе на зарплату

Степан Буняк

У 2015 році голова Мостиської районної державної адміністрації Степан Буняк задекларував лише 192 тис грн зарплати, а його сім'я – землю та будинки.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій на сайті Мостиської РДА.

Минулого року Степан Буняк задекларував 192 786 грн загального доходу, який становила зарплата. Члени сім’ї посадовця у 2015 році заробили 115 950 грн.

Власного майна Буняк не має, натомість члени його сім’ї задекларували дві земельні ділянки площею 900 та 3 500 кв.м, два житлових будинки на 275 та 72 кв.м.

Авто, рахунків у банках та фінансових зобов'язань голова Мостиської не має, однак сім'я Буняка повинна сплатити 24 000 грн за утримання майна.

Мороз та його сім'я обходяться без рахунків у банку та фінансових зобов’язань.

Нагадаємо, Степан Буняк очолив Мостиську РДА на початку травня цього року.

До цього головою Мостиської РДА у квітні 2014 року був призначений Михайло Мартин, який до свого призначення головою РДА перебував на посаді директора фермерського господарства.

Буняк з вересня 2014 року був мобілізований до Збройних Сил України (командир 2-­ї мотопіхотної роти 3-­го окремого мотопіхотного батальйону 24-­ї окремої механізованої бригади). До мобілізації займав посаду селищного голови Великого Любіня. За освітою – інженер-­системотехнік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.