Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

регбі-5

credo63.com

Четвер, 26 травня 2016, 16:25

У львівських школах запровадять уроки регбі-5

регбі-5

Львівські депутати погодили виділення 400 тис грн на заняття регбі-5 для п'ятикласників.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати затвердили Програму розвитку регбі-5 у загальноосвітніх навчальних закладах Львова на 2016-2017 роки, яка поширюватиметься на учнів п’ятих класів.

"Програма передбачена на залучення 18 шкіл. По 3 школи в кожному районі. З цією програмою ми стартуємо з 1 вересня, можливо усі 18 шкіл не розпочнуть реалізацію програми, оскільки ми з управлінням освіти зараз працюємо у форматі презентації цієї ідеї, щоби активні вчителі фізкультури самі зголосилися брати в ній участь",  – зазначив начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міськради Володимир Шнайдер.

За його словами на реалізацію програми передбачається близько 400 тисяч гривень, які будуть виділені з бюджету міста. Зокрема, планується закупити регбійні м’ячі, фішки, маніжки, регбійні стрічки, та інше спортивне приладдя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.