Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

незаконний видобуток гравію

lv.npu.gov.ua

Четвер, 26 травня 2016, 16:38

На Сколівщині "на гарячому" затримали добувачів гравію

незаконний видобуток гравію

Добували корисні копалини працівники одного з місцевих підприємств за вказівкою керівництва.

Про це повідомила прес-служба Головного управлінн Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці викрили схему незаконного добування гравію у заплавах річки Стинавка Сколівського району.

Як вдалося з'ясувати, корисні копалини підпільно добували четверо працівників одного з підприємств, розташованих на території району. В подальшому отриману піщано-гравійну суміш використовували для облаштування під’їзних шляхів до об’єктів цього підприємства. 

Поліцейські затримали чоловіків якраз під час завантаження гравію у машини. Вони мали в своєму розпорядженні чотири одиниці вантажної техніки: автомобілі КрАЗ, один з яких був обладнаний гідроковшем.

При цьому у зловмисників не було жодних документів, які підтверджували би законність видобутку копалин. Як пояснили самі робітники, техніка належить підприємству, у якому вони працюють, а незаконні роботи вони проводять за вказівкою керівництва установи.

Досудовим розслідуванням було встановлено, що незаконний видобуток гравію у заплаві річки зловмисники проводили від травня.

Наразі правоохоронці проводять слідчі дії. Зловмисникам загрожує покарання – штраф від 400 до 700 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3 років або позбавлення волі на той самий строк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.