Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

galychyna.info

Четвер, 26 липня 2012, 12:24

Витік нафти у Бориславі завдав збитків на 151 тисячу гривень

Внаслідок витоку нафти 16 липня у Бориславі, місто зазнало шкоди на 151 тис. грн.. Про це вчора, 25 липня, повідомила Державна екологічна інспекція у Львівській області.

Витік нафтовмісної суміші забруднив землю безпосередньо біля свердловини № 494 площею 475 квадратних метрів. За результатами аналізу проб ґрунту, встановлене преревищення за нафтопродуктами у 68,83 рази відносно фону. Згідно з проведеними дослідженнями, розмір шкоди внаслідок забруднення земельної ділянки становить 151 677,00 грн.

Після аналізу проб поверхневих вод, було виявлено, що розмір шкоди забруднення водних об’єктів становить 57,52 грн, повідомили в держекоінспеції Львівської області.

Після проведеної перевірки НГВУ “Бориславнафтогаз” отримало від держекоінспекції приписи щодо ліквідації наслідків аварії. Матеріали перевірки були скеровані у Львіську міжрайонну природоохоронну прокуратуру.

Нагадаємо, 16 липня у місті Бориславі стався витік нафти із свердловини, яка потрапила у водопровідну систему Борислава

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.