Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Яворівський полігон

П'ятниця, 27 травня 2016, 15:00

Порошенко виділив Яворівському полігону 50 мільйонів

Яворівський полігон

Сьогодні Петро Порошенко доручив підвищити грошове забезпечення сержантському складу Збройних сил України та додатково профінансувати полігони.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Зокрема, сьогодні на полігоні у Житомирській області, Порошенко дав доручення міністру оборони Степану Полтораку забезпечити підвищення зарплат сержантському складу ЗСУ.

"Ми підвищили загальний розмір грошового забезпечення. Сьогодні треба забезпечити зростання фахівців, сержантів, молодших командирів, щоб, окрім патріотичної мотивації, ми мали й фінансову мотивацію", – заявив Петро Порошенко.

Також, за його словами, на останньому засіданні Ради національної безпеки і оборони було прийнято Стратегічний оборонний бюлетень, який визначає програму реформування сектора оборони і безпеки.

Цим документом запроваджуються і нові умови підготовки сержантського складу, відтак, Порошенко доручив збільшити видатки на забезпечення нових умов та якості навчання військовослужбовців на полігонах.

"Доручаю спрямувати за рахунок передбачених оборонним бюджетом коштів 140 млн грн на полігон "Широкий лан", не менше 50 млн грн – на Яворівський полігон, 50 млн грн – на полігон підготовки спецназу у Бердичеві. Щоб у найкоротші терміни були забезпечені умови житла, підготовки сержантського складу", – наголосив Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.