Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

земельна ділянка

П'ятниця, 27 травня 2016, 15:46

На Львівщині на аукціон виставлять сім земель

земельна ділянка

Визначено виконавця земельних торгів на 7 ділянок держвласності загальною площею майже 37 га.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, переможцем відкритого конкурсу на конкурентних засадах стало ПАТ Державна акціонерна компанія "Національна мережа аукціонних центрів" в особі філії "Львівський аукціонний центр".

Йдеться про землі несільськогосподарського призначення у Яворівському, Радехівському, Пустомитівському та Сокальському районах, права власності та оренди яких виставлять на аукціон.

Цільовим призначенням ділянок будуть збереження та використання земель природно-заповідного фонду, а також розміщення споруд промислових підприємств. 

"Як свідчить практика, земельні аукціони мають безперечні переваги для територіальної громади, оскільки успішно проведені торги є ефективним засобом істотного збільшення надходжень до державного та місцевих бюджетів", – наголосила в.о. директора департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА Оксана Ткачук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.