Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільний цех

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 27 травня 2016, 16:43

На Львівщині працював підпільний цех з виготовлення алкоголю

підпільний цех

Правоохоронці припинили роботу підпільного цеху у Червонограді, який виговляв фальсифіковану горілку з підробленими марками акцизного збору.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зокрема, правоохоронці встановили, що цех розташований на території одного з гаражних кооперативів у Червонограді, а до незаконного виробництва алкоголю причетні троє мешканців Червонограда.

У приміщенні цеху виявили та вилучили:

- більше 200 пляшок із фальсифікованою горілкою, забрендованих під продукцію відомих українських виробників, на яких були наклеєні акцизні марки з ознаками підробки;

- 197 марок акцизного збору з ознаками підробки;

- 1200 порожніх пляшок з під горілки;

- 20 000 етикеток для алкогольних напоїв;

- 470 брендованих корків;

- двохсотлітрову бочку із залишками спирту;

- інші комплектуючі та обладнання для виготовлення незаконної продукції, пристрій для розливання фальсифікованої продукції, лійки, шланги, технічний фен, картонні ящики, каністри, плівку для упаковування готової продукції.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.199 КК України, а правоохоронці встановлюють осіб, причетних до організації роботи цеху та мережу збуту фальсифікованого алкоголю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.