Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

Четвер, 26 липня 2012, 14:48

Костюк наклав заборону на перекриття стоків «Ензиму» на місяць

Сьогодні, 26 липня, Михайло Костюк накладено мораторій на перекриття Львівводоканалом стоків дріжджового заводу «Ензим» у Львові.

 

За цей час обидва підприємства мають провести ревізію своїх можливостей і подати через місяць плани модернізації очисних споруд з термінами виконання.

ЛМКП «Львівводоканал» упродовж першого півріччя 2012 року систематично займався моніторингом якості стічних вод у місці підключення напірного каналізаційного колектора ПрАТ «Компанія Ензим» до міської каналізації. Саме тому 5 днів тому «Ензим» отримав попередження про припинення прийняття їхніх стоків у міську каналізацію.

Сьогодні близько 200 працівників «Ензиму» пікетували міськраду. А Садовий зазначив, що не лише компанія винна у появі смороду.

Вчора працівники водоканалу планували перекрити стоки заводу, однак працівники «Ензиму» цілий день чергували на місці, щоб не допустити цього.

Джерело: Zaxid.net

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.