Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

доходи

1news.zp.ua

Понеділок, 30 травня 2016, 17:30

В Україні – більше п'яти тисяч мільйонерів

доходи

З початку року декларації про доходи у понад 1 млн грн до податкової подали майже 5 тисяч українців.

Про це повідомляє РБУ-Україна.

Як заявив сьогодні на брифінгу голова ДФС Роман Насіров, з початку року українці задекларували 49,5 млрд грн доходів, що на 12% перевищує показники попереднього періоду.

"Дохід понад 1 млн грн задекларували майже 5 тисяч людей, якщо бути точним, 4 684 осіб. Трохи за рахунок девальвації, але кількість мільйонерів зростає", – наголосив Роман Насіров.

За його словами, цей показник є на 16% більшим, ніж минулого року. Найбільше декларацій про доходи понад 1 млн грн подали в Києві – 2 200, Харківській області – 325 і в Дніпропетровській – 307.

"В цьому році подали декларації про майновий стан і доходи понад 550 тис громадян, в порівнянні з попереднім періодом це десь на 40 тис осіб більше", –зазначив Роман Насіров.

Нагадаємо, станом на 27 квітня 2016 року у області 115 осіб подали декларації про доходи, які перевищують мільйон гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.