Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Грибовицьке сміттєзвалище

Варта 1

Вівторок, 31 травня 2016, 14:23

Обвал на Грибовицькому сміттєзвалищі спричинив бульдозер

Грибовицьке сміттєзвалище

Через недбалість водія бульдозера трьох рятувальників накрило лавиною сміття.

Як повідомив начальник ГУ Національної поліції України у Львівській області Дмитро Загарія у коментарі інформаційному порталі Znaj.ua, зсув на Грибовецькому сміттєзвалищі трапився через недбалість водія бульдозера.

За його словами, машина почала згортати сміття, що й стало причиною того, що троє рятувальників опинилася під завалами сміття.

Зазначимо, наразі тут тривають пошуково-рятувальні роботи. Також є версія, що під завалами опинилася ще одна людина – львівський комунальник.

Загалом, як зазначили у Головному управлінні ДСНС у Львівській області, до робіт залучено 574 працівників та 80 одиниць техніки.

Нагадаємо, вчора на Грибовицькому сміттєзвалищі близько 15:00 год стався обвал, внаслідок якого трьох рятувальників з Жовківського району накрило сміттям. Вони гасили пожежу, яка почалась на сміттєзвалищі 29 травня.

Також сьогодні на сесії Львівської обласної ради голова комісії з питань сільського господарства, екології та раціонального використання природних ресурсів, депутат Жовківської районної ради від партії УКРОП Ігор Муравський звинуватив мера Львова Андрія Садового у ситуації, що склалася довкола Грибовицького сміттєзвалища.

Львівська свободівці теж вважають, що винними у трагедії через їхню бездіяльність є Андрій Садовий, Олег Синютка і Олександр Ганущин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.