Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 31 травня 2016, 18:19

Львівська облрада здає в оренду чотири приміщення у Львові

Львівська облрада

Львівська обласна рада оголосила про передачу в оренду чотирьох комунальних приміщень на вул. Чернігівській, Дністерській та Січових Стрільців.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради передає в оренду нерухоме майно спільної власності територіальних громад області.

Відтак, здаються в оренду на 2 роки та 11 місяців два нежитлові приміщення на вул. Чернігівська, 1/3 та 7 площею 2 та 4 кв.м, які знаходяться на балансі КЗ ЛОР "Львівська обласна клінічна лікарня" для розміщення торговельних апаратів з продажу непродовольчих товарів.

КЗ ЛОР "Західноукра-їнський спеціалізований дитячий медичний центр" передає в оренду приміщення на вул. Дністерська, 27 площею 6 кв.м для розміщення торговельних апаратів, що відпускають продовольчі товари.

Також для розміщення громадських організацій об’єднань підприємцівздається нерухомість площею 20,8 кв.м на вул. Січових Стрільців, 3 у Львові, що перебувають на балансі КП ЛОР "Нерухомість та майно".

Заяви про оренду приймаються до 9 червня цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.