Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Грибовицьке сміттєзвалище

Вівторок, 31 травня 2016, 16:10

Грибовицьке сміттєзвалище оголосять зоною техногенної катастрофи

Грибовицьке сміттєзвалище

Львівські депутати вирішили оголосити сміттєзвалище зоною техногенної катастрофи та отримати додаткові кошти від уряду.

Сьогодні на позачерговій сесії Львівської міської ради 59 депутатів проголосували за вирішення ситуації із Грибовицьким сміттєзвалищем.

Зокрема, було вирішено створити робочу групу, яка займатиметься вирішенням ситуації із Грибовицьким сміттєзвалищем та пошуком інвесторів для будівництва сміттєпереробного заводу.

Також Головному управлінню ДСНС у Львівській області нададуть кошти для проведення робіт на сміттєзвалищі.

Крім цього депутати вирішили визнати Грибовицьке сміттєзвалище зоною техногенної катастрофи та звернутися до уряду про виділення коштів для ліквідації небезки.

Зазначимо, сьогодні під лавиною сміття було знайдено першого рятувальника.  

Нагадаємо, вчора на Грибовицькому сміттєзвалищі близько 15:00 год стався обвал, внаслідок якого трьох рятувальників з Жовківського району накрило сміттям. Вони гасили пожежу, яка почалась на сміттєзвалищі 29 травня.

Начальник ГУ Національної поліції України у Львівській області Дмитро Загарія зазначив, що зсув на Грибовецькому сміттєзвалищі трапився через недбалість водія бульдозера.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.