Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

енергозберігаючі технології

Середа, 1 червня 2016, 12:26

На енергозбереження Львівщини виділено 10 мільйонів

енергозберігаючі технології

Вчора на сесії Львівської обласної ради депутати прийняли програму енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2016-2020 роки. 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, за словами, директора департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Михайла Мельника, на реалізацію заходів цієї програми у 2016 році передбачено 10 млн грн з обласного бюджету.

Відтак, ці кошти скерують на проведення енергетичних обстежень та аудитів, термомодернізацію будівель, заміну вікон, дверей, реконструкцію систем опалення, освітлення, вентиляції та інші потеби.

Михайло Мельник наголосив, що у результаті виконання цих заходів заплановано скоротити споживання енергоресурсів, забезпечити належний рівень кліматичного комфорту в будівлях, зменшити негативний вплив на довкілля та сформувати ощадливе відношення до споживання енергоресурсів.

Нагадаємо, у Львові міська програма відшкодовуватиме ОСББ до 400 тис грн з кредиту на енергозбереження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.