Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сміття

Середа, 1 червня 2016, 15:32

Влада запевняє, що Львів не потоне у смітті

сміття

Керівники районних адміністрацій Львова запевнили, що у місті немає ніяких проблем із вивезенням сміття.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначив керівник міського управління житлового господарства Юрій Голець, вивезення сміття здійснюють ті ж 5 компаній, що й завжди.

"Сміття з території міста вивозять, ситуація – стабільна та перебуває на контролі всіх відповідальних осіб міськради, жодних проблем немає", – наголосили у районних адміністраціях.

Нагадаємо, 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі стався обвал, внаслідок якого трьох рятувальників з Жовківського району та працівника ЛКП "Збиранка" накрило сміттям. Вони гасили пожежу, яка почалась на сміттєзвалищі 29 травня.

Вчора депутати міськради вирішили визнати Грибовицьке сміттєзвалище зоною техногенної катастрофи та звернутися до уряду про виділення коштів для ліквідації небезки. Тоді ж було створено робочу групу, яка займатиметься вирішенням ситуації із сміттєзвалищем та пошуком інвесторів для будівництва сміттєпереробного заводу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.