Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

vkurse.ua

Четвер, 26 липня 2012, 18:03

На Львівщині зросла заборгованість з виплати заробітної плати

За останні півроку заборгованість з виплати заробітної плати на Львівщині збільшилась на 9,4% і тепер становить 61,9 млн. грн. Про це сьогодні, 26 липня, на Колегії Львівської ОДА повідомив начальник головного управління економіки та промислової політики облдержадміністрації Денис Шмигаль.

Упродовж першого півріччя 2012 року кількість підприємств, які виплатили борги по заробітній платі зменшились на 59 одиниць, а у цілому на сьогоднішній день в області налічується 170 підприємств-боржників, розповів Шмигаль.

Із загальної суми боргу майже 30% становить заборгованість підприємств-банкрутів. Сума невиплаченої заробітної плати на цих підприємствах порівняно з початком 2012 року збільшилась на 988,6 тис. грн. (на 4,3%), упродовж червня 2012 року збільшилась на 285,6 тис. грн. (на 1,5%).

Серед районів області, за словами головного фінансиста Львівщини, найбільша сума заборгованості у Сокальському (5 млн. грн.), Стрийському (905,4 тис. грн.), Старосамбірському (357,3 тис. грн.) районах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.