Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Четвер, 2 червня 2016, 16:02

З червня усі закупівлі на Львівщині здійснюватимуть через Prozorro

Львів

Із червня закупівлі від 10 тис гривень на Львівщині проходитимуть в он-лайні.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, згідно із дорученням голови Львівської ОДА Олега Синютки, з початку червня усі розпорядники бюджетних коштів Львівщини здійснюватимуть закупівлі через авторизовані електронні майданчики Prozorro.

У онлайн-системі реєструватимуть товари і послуги, вартість яких становитиме не менше 10 тисяч гривень, та не перевищуватиме межу у 200 тис грн.

Зазначимо, основною метою системи електронних закупівель є забезпечення прозорості, підвищення довіри до бізнесу та боротьба з корупцією. За допомогою Prozorro розпорядники бюджетних коштів та замовники, що здійснюють діяльність в окремих сферах господарювання, купують товари, вже починаючи з 1 квітня 2016 року.

Станом на 20 травня у Львівській області 100% розпорядників бюджетних коштів були зареєстровані на електронних майданчиках системи.

Нагадаємо, що у лютому 2015 року на Львівщині відкрилася платформа закупівель ProZorro. Ця система вперше дозволила постачальникам подавати свої пропозиції в електронному вигляді і, відповідно, залучити великі групи вже існуючих постачальників до державних тендерів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.