Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

vsapravda.info

Четвер, 26 липня 2012, 18:21

Сума збитків у закінчених кримінальних справах 2012 року перевищує 13 млн. грн.

Сума встановлених збитків у закінчених кримінальних справах становить понад 13 млн. грн., із них 4 млн. грн. уже відшкодовані, а на понад 7 млн. грн. в межах кримінального судочинства пред’явлені позови. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львова.

 

«Загалом слідчі прокуратур Львова цьогоріч скерували до суду 50 кримінальних справ, з яких 27 – про злочини у сфері службової діяльності, 5 – за фактами умисної невиплати заробітної плати та 6 – за корупційні діяння, вчинені, зокрема, посадовими особами митниці, органів Держтехногенбезпеки, Держгірпромнагляду України, а також працівниками правоохоронних органів», – зазначено у повідомленні.

В цілому у сфері захисту прав та свобод громадян й інтересів держави органами прокуратури міста 2012 року порушені 37 кримінальних справ, з яких  17 скеровані до суду. Крім цього, розглянуті із вживанням заходів  понад 700 прокурорських подань, унаслідок чого  637 посадових осіб притягнуті до дисциплінарної відповідальності, з них 316 – чиновники органів влади і місцевого самоврядування. Понад 200 незаконних рішень посадовців зазначених органів прокурорами опротестовані та оскаржені в суді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.