Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Грибовицьке сміттєзвалище

П'ятниця, 3 червня 2016, 10:30

100 рятівників продовжують працювати на Грибовицькому сміттєзвалищі

Грибовицьке сміттєзвалище

Продовжується пошук праціника ЛКП "Збиранка", якого засипало сміття на у Грибовичах.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради, аварійно-пошукові роботи на сміттєзвалищі продовжуються, але в обмеженому режимі, оскільки є загроза повторного зсуву.

«Зараз працює 2 екскаватори. Тривають роботи з укріплення дамби, вверх техніка не йде, бо існує загроза повторного зсуву. Основні роботи з укріплення дамби були виконані вчора. Зараз по зміцненню дамби працюють 100 людей, десь 13-15 одиниць техніки комунальних підприємств, 5 одиниць техніки від компанії «Онур». Також залучена техніка приватних підприємців та ДСНС», – зазначили в управлінні.

Як повідомив вчора кореспонденту Варіантів начальник відділу зв'язків із громадськістю Головного управління ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев, на сміттєзвалищі може відбутись новий зсув сміття.

Нагадаємо, 30 травня під час гасіння пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі загинули троє надзвичайників Львівського гарнізону, а також еколог, працівник ЛКП "Збиранка".

Детальніше дізнатися про ситуацію на Грибовицькому сміттєзвалищі можна у фоторепортажі, в якому також можна знайти й дрон-відео.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.