Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

доходи

infokava.com

П'ятниця, 3 червня 2016, 14:57

Серед юристів Львівщини – 15 мільйонерів

доходи

Цього року кількість фізичних осіб, які провадять незалежну професійну діяльність та одержали у 2015 році дохід більше 1 мільйона гривень становить 15 осіб.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Як повідомили в податковій, мільйонери-юристи загалом задекларувала доходу на 34,3 млн грн. Вони мають додатково сплатити 3,6млн грн ПДФО та 0,3 млн грн військового збору.

Цього року адвокати та нотаріуси області подали 522 декларації про майно і доходи. Сума задекларованого доходу становить 117,2 млн грн, а військового збору – 0,9 млн грн.

У порівнянні з минулим роком юристи області задекларували на 48,7 млн грн більше.

Зазначимо, кампанія декларування у 2016 році має свої відмінності від попередніх років. У зв’язку з набранням чинності з 01 січня 2015 року закону про внесення змін до Податкового кодексу щодо поширення на фізичних осіб порядку оподаткування доходів військовим збором, за результатами минулого року фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність визначають податкові зобов’язання як з податку на доходи фізичних осіб, так і з військового збору. 

Нагадаємо, станом на 31 травня у області 250 осіб подали декларації про доходи, які перевищують мільйон гривень. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.