Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

уряд

uspp.ua

Понеділок, 6 червня 2016, 12:49

Уряд ліквідував Пенітенціарну службу

уряд

Уряд ліквідував 24 територіальних органа Державної пенітенціарної служби та створив 6 міжрегіональних управлінь з питань виконання кримінальних покарань і пробації Мін'юсту.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Зокрема, територіальні органи Пенітенціарної служби продовжують здійснювати свої повноваження і функції до утворення міжрегіональних управлінь по виконанню покарань і пробації Міністерства юстиції, які оголосили правонаступниками органів Пенітенціарної служби, які ліквідуються.

Згідно з постановою, голові комісії з ліквідації Пенітенціарної служби доручено створити комісії по ліквідації служби та затвердити їх очільників.

У уряді наголошують, що прийняття постанови сприяє реалізації заходів, спрямованих на поліпшення умов відбування покарань та утримання під вартою засуджених і осіб, узятих під варту, та раціонального використання бюджетних коштів.

Зазначимо, 18 травня уряд офіційно схвалив ліквідацію Пенітенціарної служби.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.