Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

перинатальний центр

Понеділок, 6 червня 2016, 17:09

У Львові вимагають повернути 12 мільйонів за реконструкцію перинатального центру

перинатальний центр

Прокуратура звернулась до суду з вимогою повернути 12 млн грн за невиконані роботи з реконструкції перинатального центру на вул. Дж. Вашингтона.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, прокуратура подала позов в інтересах Львівської ОДА до однієї із фірм-підрядників про повернення коштів, виділених у 2015 році на реконструкцію Львівського обласного клінічного перинатального центру на вул. Дж.Вашингтона, 5.

У зв’язку із тим, що роботи не були виконані, прокуратура вимагає повернути невикористаний підприємством авансовий платіж, з урахуванням пені, на суму більше 12 млн грн.

Зазначимо, цю справу розглядатиме Господарський суд Львівської області.   

Нагадаємо, у перинатальному центрі будівельно-монтажні роботи стартували 16 вересня минулого року. До цього Львівський перинатальний центр був закритий на ремонт з жовтня 2013 року.

Центр обіцяли відкрити наприкінці цього року.

А у нещодавно голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин запропонував підготувати звернення до уряду, щоб переконати його виділити кошти на реконструкцію центру.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.