Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Вівторок, 7 червня 2016, 11:10

Порошенко затвердив оборонний бюлетень України

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав указ про Стратегічний оборонний бюлетень України.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Зокрема, Порошенко увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 травня 2016 року "Про Стратегічний оборонний бюлетень України".

Зазначимо, Стратегічний оборонний бюлетень України є документом оборонного планування, що розроблений з метою визначення основних напрямів реалізації воєнної політики України та розвитку сил оборони до кінця 2020 року.

Як стверджують у прес-службі президента, Стратегічний оборонний бюлетень слугуватиме дорожньою картою оборонної реформи з визначенням шляхів її впровадження на засадах і принципах, якими керуються держави – члени НАТО. 

Також на основі Стратегічного бюлетеня розробляються та реалізуються програми розвитку ЗСУ, державні цільові оборонні програми, спрямовані на створення нових та модернізацію існуючих систем, комплексів і зразків озброєння та військової техніки, будівництво важливих військових об'єктів, розв'язання проблем у сфері оборони.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.