Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Вівторок, 7 червня 2016, 13:01

Садовий не з'явився на сесію облради щодо Грибовичів

Андрій Садовий

Сьогодні на сесії обласної ради міський голова Львова Андрій Садовий повинен був доповідати щодо вирішення ситуації із Грибовицьким сміттєзвалищем, однак він не з'явився.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської обласної ради.

Натомість на усі питання щодо Грибовицького сміттєзвалища замість Андрія Садового відповідає голова Сихівської районної адміністрації та заступник голови комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк.

Також у порядку денному сесії було зазначено, що голова Львівської ОДА Синютка теж має звітувати щодо виконання рішень Львівської облради, що стосуються стану функціонування полігону твердих побутових відходів. Однак очільник області також не звітував.

Зазначимо, обговорення ситуації на сміттєзвалищі триває вже другу годину.

Нагадаємо, сьогодні обговорюються питання із пошуку ділянки для будівництва сміттєпереробного заводу, пошук коштів на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища та ситуацію із вивозом сміття зі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.