Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пам'ятник Тудору

Середа, 8 червня 2016, 12:21

Пам'ятник Тудору у Львові розфарбували

пам'ятник Тудору

Вчора ввечері невідомі розмалювали червоною фарбою пам'ятник Степану Тудору на площі Є.Маланюка.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора о 23.30 год патрульним повідомили, що невідомі люди розмалювали червоною фарбою пам‘ятник Степану Тудору, що на площі Маланюка у Львові.

Зокрема, біля пам‘ятника була виявлена металева кришка від банки з-під фарби. Наразі правоохоронці встановлюють осіб причетних до пошкодження пам‘ятника.

А вчора на сесії Львівської облради т.в.о. начальника ГУ Національної поліції Львівщини Дмитро Загарія зазначив, що картинку із жорстоким побиттям активістів поліцейськими медіа поширили лише з одного ракурсу, однак готовий нести відповідальність за своїх підлеглих.

Нагадаємо, 9 травня радикально налаштовані львів'яни намагались повалити пам’ятник Тудору. На місце події відразу прибула поліція, відбулася сутичка.

Зазначимо, 25 травня спеціальна робоча група у міськраді вирішила демонтувати, а згодом передати до музею, цей пам’ятник. А на сесії 26 травня львівські депутати звернулися з вимогою перевірити законність дій поліцейських, які застосувалигумові кийки до активістів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.