Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Гримак

Середа, 8 червня 2016, 17:23

Гримак очолила робочу групу щодо вирішення ситуації з Грибовичами

Ірина Гримак

Вчора Синютка створив робочу групу для напрацювання заходів із закриття Грибовицького сміттєзвалища.  

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 7 червня 2016 року.

Робоча група, яку очолила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак, повинна знайти шляхи вирішення проблем, пов'язаних із Грибовицьким сміттєзвалищем.

Зокрема, основними завданнями цієї робочої групи є пошуки полігонів для вивозу сміття зі Львова та пропорційне розміщення його на території області; обрання ділянки для створення нового полігону та будівництва сміттєпереробного заводу; аналіз заходів із поетапного закриття Грибовицького сміттєзвалища відповідно до проекту рекультивації, розробленого ТзОВ «Гірхімпром».

Також робочі гркупа має вирішити проблеми із збором, транспортуванням, знешкодженням, захороненням, переробкою та утилізацією сміття в області.

Зазначимо, окрім Гримак, до робочої групм увійшли заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, директор департаменту житлово- комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук, заступник голови постійної комісії з питань екології, природних Львівської обласної ради Андрій Білоус, голова постійної комісії екології та природокористування Львівської міської ради Ірина Оршак, голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк, начальник управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради Юрій Голець тощо.

Нагадаємо, вчора на сесії Львівської облради депутати прийняли рішення щодо функціонування Грибовицького сміттєзвалища.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.