Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

учасники АТО

Середа, 8 червня 2016, 18:24

Більше двох тисяч учасників АТО чекають на квартири у Львові

учасники АТО

Станом на сьогодні на квартирному обліку у Львівській міськраді перебуває 2069 учасників АТО.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як сьогодні під час прес-конференції розповіла начальник міського відділу зарахування на облік, обліку, розподілу та відселення Галина Мазур, з них 46 сімей загиблих учасників АТО – мешканців Львова та 30 інвалідів війни – учасників АТО.

Також вона зазначила, що з усіх учасників АТО, які перебувають на обліку, близько 350 досі не додали до заяв посвідчення учасників бойових дій.

«У 2014 році, коли ми почали зараховувати на облік, багато учасників не мали посвідчень, а лише довідки про перебування в зоні АТО. Тепер, проаналізувавши список, може відзначити, що ще близько 350 осіб не додали посвідчення учасників бойових дій. Хоча вже ті учасники, які стають на чергу зараз, подають повний пакет документів. Тож нагадуємо тим, які, можливо, забули донести копію посвідчення, що бажано все-таки це зробити», – наголосила Галина Мазур

Нагадаємо, для зарахування на квартирний облік у Львівській міській раді необхідно звернутись в управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури міської ради та подати документи:

- заява (із завіреними підписами охочих стати на квартирний облік);

- довідка з місця проживання про склад сім’ї та реєстрацію (додаток № 2) за останні 5 років;

- акт обстеження житлових умов (видається ЛКП);

- копії свідоцтва про право власності та технічного паспорта (у випадку проживання у приватизованій квартирі);

- довідки з місця праці дорослих членів сім’ї (з інформацією про те, чи перебувають на квартирному обліку за місцем праці);

- копії документів, які підтверджують родинні відносини;

- копії документів, які підтверджують право на пільги (при необхідності);

- паспорти усіх повнолітніх, зареєстрованих у квартирі (копії ст.ст. 1, 2, 10, 11);

- копії ідентифікаційних кодів, в т.ч. неповнолітніх дітей;

- інформація, яка підтверджує перебування особи в зоні проведення АТО та папка.

Інколи до заяви додають медичний висновок, довідку про невідповідність житлового приміщення встановленим санітарним і технічним вимогам, копію договору піднайму житлового приміщення в будинку державного або громадського житлового фонду чи договору найму житлового приміщення в будинку житлово-будівельного кооперативу або в будинку, квартирі, що належить громадянину на праві приватної власності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.